Financiele dienstverlening

Vrijwel alle bedrijven in de financiële dienstverlening (verzekeraars, intermediairs, banken en andere aanbieders van kredietfaciliteiten of spaarproducten) maken gebruik van diensten die Brightconsultancy aanbiedt. Wij ondersteunen deze partijen voornamelijk op de volgende gebieden:

Klantwervingsactiviteiten door middel van prospectadressen
Uit lifestyle bestanden zoals dat van De Grote Consumenten Enquête, die voldoen aan relevante selectie criteria (bijvoorbeeld woonachtig in koopwoning, leeftijd 25 – 50 jaar, interesse in info over pensioenen, hypotheken, beleggen). Uit adresbestanden met een interessant doelgroepprofiel (Elsevier, Wij Jonge Ouders en dergelijke).

Door het sponsoren van een vraag of antwoordkenmerk in De Grote Consumenten enquête om daarmee op exclusieve basis te beschikken over zeer waardevolle gegevens van consumenten die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in informatie over hypotheken, pensioenen, beleggen, lijfrente/koopsompolissen et cetera. Door het huren van prospectadressen op basis van voorspellingstechnieken; op basis van een scoremodel kunnen de look-a-likes van de bestaande klanten uit externe bestanden worden geselecteerd en benaderd worden.

Verrijken van de klanten databases met sociodemografische, lifestyle en psychografische gegevens om hiermee analyses, voorspellingen en selecties uit te voeren op de eigen database. Dit om bijvoorbeeld:
het inzicht in de klant(groepen) te vergroten doelgroepen te bepalen voorspellingen van potentiële kansen of klantwaarden te maken het succes van cross en upsell campagnes te verbeteren marketing acties te evalueren

Het uitvoeren van (complexe) analyses
indien de capaciteit of de kennis binnen de eigen organisatie niet afdoende is.

Het controleren, corrigeren, verrijken en of actualiseren van adressen
en overige klantengegevens met behulp van onze referentie data.

Het ondersteunen van de implementatie van factuurprogramma’s waarmee met online boekhouden kan worden gestart. Voor de financiële dienstverlening staan de meest relevante producten en diensten voor het oplossen van uw problemen aan de rechter zijde van deze pagina. Oplossingen voor andere dan bovengenoemde problemen, of oplossingen voor andere branches, kunt u vinden in het menu “dienstverlening”.

Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.