Nog even: bestel nu je Kerstpakketten!

De tijd begint inmiddels toch wel te dringen: heeft u de kerstpakketten voor dit jaar al besteld? U hebt nog slechts een paar weken!

Traditie

Het is een prima traditie binnen het bedrijfsleven: met Kerst trakteren we het personeel op een extraatje in de vorm van een kerstpakket. Gewoon om het eind december allemaal wat feestelijker te maken en de werknemers nog eens extra te belonen voor hun inzet het afgelopen jaar.

De keuze aan kerstpakket-leveranciers is enorm en vele hebben inmiddels uitgebreide websites die u op weg kunnen helpen en waar u vervolgens ook direct kunt bestellen! Wacht echter niet te lang, want voor je het weet ben je te laat en moet je van je kerstpakket een eindejaarspakket maken!

Thema’s

Heb je eenmaal een leverancier uitgezocht, dan is het tijd voor het kiezen van een thema. Ook hier zijn de keuzemogelijkheden weer erg groot. Gaat u voor luxe kerstpakketten, kerstpakketten speciaal voor mannen of vrouwen of wordt het dit jaar toch een, duurzame kerstpakket?

Een traditioneel kerstpakket is meestal gevuld met etenswaren voor de feestdagen in de vorm van bijvoorbeeld wat borrelhapjes en wat te drinken (flesje wijn). Vandaag de dag zie je echter steeds vaker themapakketten met naast het eten en drinken een groter cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een vuurschaal, een reiskoffer of zelfs een airfryer. En wat dacht u van een pakket met alleen maar duurzame producten?

Goede doelen

Nog een mogelijk: een kerstpakket waarmee een goed doel wordt gesteund. Daarbij gaat meestal bij iedere bestelling die u doet gaat een vaste bijdrage naar het goede doel. En veel leveranciers maken het tevens mogelijk dat u zelf een keuze maakt welk goede doel wordt gesteund. Heel verantwoord zouden we zo zeggen!

Wat u ook kiest: wacht niet te lang. Neem eventueel telefonisch contact op met de leverancier van uw keuze om te informeren naar de levertijden. Dan weet u zeker dat u uw personeel niet teleur hoeft te stellen!

This entry was posted in Relatiebeheer. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.